27 september 2014
16:00

IFK Timrå

Referat: Spöland Vännäs IF - IFK Timrå

Ungdomarna stod för målen mot IFK Timrå. I lördagens hemmamatch mot Timrå så segrade Spöland Vännäs med 3-1 (2-1). Till start i matchen så var det ett väldigt ungdomligt lag som ställdes på benen då det är rätt många spelare som har åkt på skador och inte kan spela. Matchen började som många andra matcher med baklängesmål från början redan i den nionde minuten. Men hemmalaget kom tillbaka och Arvid Svedmark kunde kvittera och Andreas Larsson lade enkelt in 2:an. Sen så stod den ställningen ända till den 69:e minuten då Max Brändström Nyström kunde fastställa slutresultatet till 3-1. Sammanfattningsvis så var det en helt rättvis seger på ett blåsigt Vännäs IP. Nu väntar sista matchen på söndag 5/10 kl 14.00 mot Umedalens IF på bortaplan.